Brownie uden mel

Lækker chokoladebrownie med mandler og tranebær. Glutenfri, liberal LCHF, og low fodmap; ganske enkelt en god kage, de fleste vil elske...

Indtastet af:

Opskriften giver 10 Stykker

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Smelt chokolade og smør sammen.

Pisk æg og kokossukker luftigt og skummende.

Vend chokoladen i lidt ad gangen.

Vend kokosfibermel i.

Vend mandler og tranebær i.

Smør en lille bageform og hæld dejen op i.

Bag midt i ovnen ved 160 grader i ca. 15 min.

 

Server gerne sammen med en klat flødeskum og et par jordbær. Eller is og andre bær...

Holder godt på køl.

  160°   15 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk