Chai sirup

Lækker krydret sirup, som hurtigt kan blandes med varm mælk, til en chai latte. Et dryp over morgengrøden, kan også forvandle din morgen...

Indtastet af:
Kilde: valdemarsro.dk

Opskriften giver 1 Syltetøjsglas på ca 4 dl.

Ingredienser:

Klargør alle krydderier i en kasserolle. 

 

Hæld kogende vand over tebladene og lad det trække i 5 min.

 

Imens varmes kydderierne i kasserollen, når det dufter ud over det hele og teen er ved at være færdig, hældes sukkeret i og derefter sies teen i.

 

Lad den koge til en tyk sirup, det tager ikke ret lang tid. Sigt siruppen over i et syltetøjsglas.

 

Brug ca. en spsk sirup til en chai latte.

 

Fif: hvis du vil have en kraftigere sirup, kan du lade den trække et stykke tid, inden den koges ind til en sirup. 

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen