Chokolade scones

Proteinrige scones.

Indtastet af:

Opskriften giver 6 stk

Ingredienser:

 

Bland de tørre ingredienser og ælt kokosolien i. 

Rør de våde ingredienser sammen. 

Ælt de tørre i de våde.  Hak chokoladen og ælt det i dejen. 

Rul dejen ud, så den er et par cm tyk. 

Stik dine scones ud med et glas og fordel dem på en bageplade med bagepapir. 

Bag dem 10 min i en forvarmet oven ved 170° (ikke varmluft). 

Bag dem i yderligere 15 min ved 150° (ikke varmluft). 

Lad dem køle helt af på en bagerist.  

 

 

  175°   20 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen