Citrus-hyldeblomst marmelade

Af resterne fra hyldeblomstsaft.

Indtastet af:
Kilde: Klidmoster (dog med små ændringer)

Opskriften giver 2 glas

Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Jeg har skilt hyldeblomsterne fra citronerne, men man kan også bruge en blanding af begge dele. Tjek at der ikke følger kerner med.


1/4 af citronerne hakkes fint, resten blendes med vand og hyldeblomstsaft. Det hele kommes op i en gryde med 250 g rørsukker og koges til marmelade.


Hældes på skollede glas, imens det er brandvarmt og lukkes til.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk