Clafoutis med kirsebær

Traditionel fransk kage. Dejen er næsten som en æggesnaps og hældes over friske bær. Alle bær kan bruges. Serveres lun, evt. med is...

Indtastet af:

Opskriften giver 6 Stykker

Ingredienser:

Smør en form og hæld de udstenede kirsebær i.

Slå æggene ud i en skål og pisk dem med rørsukker til de er luftige og skummende.

Pisk resten af ingredienserne i.

Tilsæt evt. nogle enkelte Amarena kirsebær.

Hæld dejen over kirsebærrene.

Bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 30-35 min.

Drysses med flormelis lige inden servering.

 

  175°   30 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen