Croutoner

Sprød og lækker snack, som kan laves af en rest flutes.

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:

Skær flutes i tynde skiver, så tyndt som muligt. Det gør ikke noget, hvis de går lidt i stykker.

Spred de tynde skiver ud på en bageplade med bagepapir, så de ligger i et lag. Dryp olien på, drys med salt og herbes de provence, eller evt. andet krydderi.

 

Sættes midt i ovnen ved 200 grader i ca. 7 min. De er gyldne og sprøde når de er færdige. Nogle skal evt. have lidt længere tid end andre.

 

Køles helt af og opbevares i en tæt dåse.

 

Serveres som snack før maden, eller som det sprøde i en salat.

  200°   7 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen