Dijon sennep, hjemmelavet

Hvorfor købe, når man kan lave selv?

Indtastet af:
Kilde: http://southernfood.about.com/od/seasoningrecipes/r/blbb360.htm

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:
Bland honning, vin, hakket løg og hvidløg. Kog op og lad det simre i 5 minutter. Hæld blandingen i en skål og lad det afkøle. Hæld blandingen ned i sennepspulveret i en lille gryde. Pisk til fin konsistens. Tilsæt resten af ingredienserne. Opvarm langsomt indtil sennepen tykner under konstant omrøring. Hæld sennepen i en ikke-metal beholder og dæk den over. Sættes i køleskab i mindst 2 dage for at smagsstofferne blandes ordentligt sammen.
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen