Glutenfri pasta carbonara

En nem og hurtig ret, som også er overskuelig at lave ved siden af, hvis resten af familien spiser alm. Spaghetti carbonara.

Indtastet af:

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:

Steg bacon sprød på panden.

 

Kog pasta efter anvisning på pakken.

 

Rør imens sennep ud i fløden og tilsæt æg.

 

Når pastaen er færdig, hældes vandet fra. Æggeblandingen tilsættes lige med det samme og er færdig når det cremer. Vend hurtigt parmesan i og server med det samme.

 

Top med bacon, salt og peber.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen