Guf

Lækker jordbærguf til isen

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Sukker, jordbærsirup, eddike og vand koges op i en kasserolle til sukkeret er smeltet. Vær opmærksom, hvis det koger for længe, kan sukkeret krystallisere sig igen.


Imens piskes æggehviderne stive. Når sukkerblandingen er klar, piskes den i en tynd stråle ned i hviderne. Nu skal der piskes til blandingen er helt afkølet, det kan godt tage 15-20 min. Det kan gøres lidt hurtigere, ved at sætte skålen i et iskoldt vandbad, imens der piskes. Ellers er det en fordel at bruge en køkkenmaskine.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen