Hot slaw

Sprød kålsalat med et hot strejf af cayennepeber.

Indtastet af:

Opskriften giver 12 portioner

Ingredienser:

Snit og bland salaten.

Kom alle ingredienser til dressing i en blender eller brug en stavblender.

Blend til ensartet grøn konsistens.

Smag til og hæld over salaten. 

Lad den gerne trække et par timer inden servering.

Drys evt. hakkede hasselnødder over ved serveringen.

Frosne majs behøver ikke optøning for de tilsættes, hvis salaten trækker mindst 30 min.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen