Kirsebærsauce

Sukkerfri kirsebærsauce uden alkohol.

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portion

Ingredienser:

Hæld appelsinsaft, sirup, vand og romaroma i en gryde. Skrab kornene ud af vaniljestangen og rør dem ud i lagen. Kom også den "tomme" vaniljestang i og kog det sammen ved svag til jævn varme. Rør kartoffelmelen ud i lagen, så den bliver jævnet. Sørg for at den ikke brænder på, ved at skrue ned for varmen og røre i den jævnligt.

Imens vaskes og udstenes kirsebærrene. Giv kirsebærrene et opkog i lagen og hæld det hele på skoldede glas med atamon.

Kirsebærsaucen opbevares på køl til den skal bruges. Spis den kold eller varm den op inden servering.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen