Kransekagekonfekt

Indtastet af:

Opskriften giver 100 stk

Ingredienser:
Rør flormelis ud i æggehviderne til det er opløst og ligner glasur. Bræk marcipanen i mindre stykker og rør den ud i massen - lettest med en håndmikser med dejkroge.


Kransemassen kommes op i en småkage sprøjte eller evt. en meget solid sprøjtepose, der er egnet hertil (de fleste poser revner, da massen er så sej).


Sæt nogle fine toppe på bagepapir. Pynt evt. med halve cocktailbær, nødder, eller amarena kirsebær.


Bages 6-8 min. ved 225 grader. Evt. med en ekstra bageplade i bunden, hvis din ovn har kraftig undervarme.


Kan serveres som de er, eller evt. dyppes i tempereret chokolade.


Fryseegnet uden chokolade.


Opskriften rækker til mange 30-40 personer.


  225°   6 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen