Kylling med nudler

nem og lækker wokret

Indtastet af:

Opskriften giver 5 portioner

Ingredienser:

3 liter vand koges op med 6 bouillonterninger i en gryde.

 

Kyllingebrysterne skæres i mindre tern, og koges i bouillonen i ca. 10 min. Tages op med en hulske og sættes lidt til side.

 

Den røde peberfrugt og løget skæres i små tern imens. Ærter og majs tages frem.

 

Fuldkornsnudlerne koges herefter i den samme boullion som kyllingen i ca. 4 min eller følg anvisningen på pakningen. Bouillonen hældes fra, men gem lidt af det til senere ved at hælde noget af det op i en dyb tallerken.

 

Olien varmes op i en vok eller evt. en sauterpande. Løget svitses. Kyllingen svitses med. Når det har fået lidt farve tilsættes nudlerne, som også svitses. Hæld grøntsagerne i og lad det svitse til de er gennemvarme. Smages til med salt.

 

Serveres med brød til.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen