Lasagne med kylling

Jeg deler min bedste opskrift på lasagne med kylling, som jeg håber, at I kan få glæde af.

Indtastet af:

Opskriften giver 2 1

Ingredienser:

Bær over med mig. Det er første gang, jeg skal tilføje en opskrift, så det er ikke sikkert, at jeg griber det an på den bedste måde. Jeg håber om ikke andet, at du kan få glæde af min sunde opskrift. Jeg er blevet så glad for at dele opskrifter, at jeg har oprettet min egen blog om sund mad. Foretrækker du at spise sund og næringsrig mad, så vil jeg anbefale dig at besøge min nye blog. 

Jeg deler hermed min bedste (og sundeste) opskrift på lasagne med kylling, som jeg har forkælet min familie og venner med i mange år efterhånden. Følger du opskriften til punkt og prikke er jeg overbevist om, at du vil stå tilbage med et resultat, som du kan stille dig hundrede procent tilfreds med:

 

Guide: Trin-for-trin

 

- Skær kyllingen ud i små stykker / strimler (så små som muligt)

- Hak løget og svits det på en grillpande (jeg foreslår denne)

- Blend tomaterne sammen med fløde og løg

- Smør et ovnfast fad

- Læg det første sæt lasagneplader på

- Hæld sauce over og læg et lag kylling, tomater og løg

- Fortsæt overstående fremgangsmåde til, at du løber tør for fyld og lasagneplader

 

Lad lasagne bage i ovnen i 25 minutter. Jeg anbefaler varm luft ved 200 grader. Du kan løbende holde øje med, om lasagnen er færdig ved at tjekke op på, om lasagnepladerne er møre.

 

Det er en ualmindelig nem ret, som enhver person kan give sig kast i med. Foretrækker du, at kylling har en sprød og grillet overflade, så vil jeg anbefale dig at give kyllingen en tur på din grillpande.

 

Når du har sat din lasagne i ovnen, kan du blot læne dig tilbage og vente på, at din ret er klar til at blive nydt. Hvad du bruger ventetiden på er selvfølgelig helt op til dig. Jeg nyder selv at hækle kreationer til mine børn, da det er glimrende tidsfordriv. Du kan også bruge tiden på at shoppe fra din tablet eller smartphone, hvis du skal have tiden til at gå med noget fornuftigt. Jeg har min foretrukne garnshop, som jeg handler på mindst en gang om måneden.

 

Jeg håber, at du vil få glæde af min opskrift, som jeg er stolt af at dele med dig. Vend gerne tilbage med feedback, hvis du vælger at benytte dig af opskriften.

  200°   25 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen