Mascarponeis

Meget velsmagende og kompakt is - en kugle kan tilfredsstille lækkersulten...

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:
Mascarpone røres med kondenseret mælk. Vanillestangen flækkes, kornene skrabes ud og fordeles i 1 spsk. sukker. Vanillesukkeret røres i mascarponeblandingen, sammen med mælk og 8-10 fine saltkorn. 


Fryses i ismaskine. Og derefter fryses den færdig i fryseren. 


Note: Min ismaskine kæmpede lidt med den kompakte is, da maskinen også var 3/4 fyldt. En anden gang vil jeg dele ismassen over 2 gange, evt. komme 1 past. æggehvide i for en luftigere konsistens.





kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen