Peanut cookies

Super sprøde og lækre cookies, som tilmed er meget lette at lave. Alle ingredienser er Low FODMAP (kulhydrater der kan give uro i maven), gluten- og laktosefri.

Indtastet af:
Kilde: levmedibs.blogspot.dk

Opskriften giver 23 Cookies

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienser sammen, det er nemt med en håndmikser med dejkroge. Dejen er ret smuldrende, men kan trykkes sammen.

Tril små kugler af dejen og sæt dem på bagepapir. Tryk dem lidt flade med en gaffel, det kan godt være de skiller lidt og lige skal trykkes lidt sammen med fingrene.

Bag midt i ovnen ved 175 grader 10-12 min. De skal ikke tage ret meget farve, men gerne se lidt tørre ud i overfladen. De er helt bløde når de er varme, men bliver meget sprøde når de er kølet af.

 

Note: Smager ikke ret meget af peanuts, selvom det er hovedingrediensen. Alle kan lide dem, men jeg synes de er rigeligt søde, så jeg vil nok skære sukkeret ned til 200 gram næste gang. Evt. vil det være lækkert med et drys salt på toppen, f.eks. Maldon eller anden flagesalt.

  175°   10 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk