Råkost med quinoa og feta

En overraskende lækker salat, der passer både til middagsretter og som selvstændig frokostret.

Indtastet af:

Opskriften giver 2 portioner

Ingredienser:

Quinoa koges efter anvisning på pakken med et lille drys salt. Kog gerne en større portion, det kan bruges til mange ting.

Gulerødder og selleri skrælles og rives mellemgroft.

Persillen hakkes.

Forårsløg skæres i skiver. Ved low fodmap bruges den grønne del af to forårsløg.

Salaten blandes i en skål. Fetaen rives af med en gaffel og drysses i.

 

 

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen