Stikkelsbærcrumble

Syrligsød crumble med sprød top. Server f.eks. med flødeskum, vanilleis eller kanelparfait.

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:

Læg de rensede stikkelsbær i et ildfast fad eller lille bradepande. Bland sukker, majsstivelse, og vanillepulver sammen og fordel det over bærrene.

Smuldr havregryn, mel, sukker, vanillepulver og smør sammen. Det kan med fordel gøres i en minihakker e.lign. Fordel crumbledejen over stikkelsbærrene.

Bages ved 180 grader i ca. 40 min.

Hak mandlerne og fordel over crumblen, så de bages med de sidste 10 min.

Crumblen er færdig, når den er gylden på toppen og stikkelsbærrene begynder at koge lidt op langs kanten.

  180°   40 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen