Torskesalat med rejer

Lækker frokostsalat eller forret.

Indtastet af:

Opskriften giver 2 Frokost portioner

Ingredienser:

Damp torskeloins ved let varme til flagerne let kan skilles og der ikke er noget gennemsigtig i flagerne. Det tager ca. 8-10 min., men er meget afhængig af størrelsen.

Køl torsken af og del den i lidt mindre stykker.

Vend den afkølede torsk i fraichen og smag til med salt, peber og krydderurter.

 

Anret f.eks. på en bund af salat og top med rejer og krydderurter.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen