Applesauce (usødet)

Æblesovs/æblemos.

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

1) Skræl, fjern kernehus og skær æblerne ud. 

2) Kom æblerne i en gryde med saften fra en citron og bland det rundt. 

3) Tilføj vandet. 

4) Bring det i kog under omrøring. 

5) Når det koger, skrues der ned til medium varme. Lad det koge indtil æblerne er bløde, ca. 10 minutter. Husk at røre i gryden en gang i mellem. 

6) Purér æblerne. 

7) Hæld saucen på glas. 

Saucen kan holde sig i 5-7 dage, medmindre man forsegler dem ordentligt. 

 

For en sød sauce anbefales disse æbler: 

Ambrosia
Honeycrisp
Golden Delicious
Red Delicious
Crispin
Fuji

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk