Brownies med avocado (keto)

Avocadoen i denne opskrift giver brownien en lækker konsistens og ekstra næringsstoffer, helt uden smag af avocado!

Indtastet af:
Kilde: www.sugayfreelondoners.com

Opskriften giver 16 S

Ingredienser:

Fremgangsmåde 

Kagen:

1) Tænd ovnen på 180º alm. ovn eller 160º varmluft. 

2) Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i en varmesikker skål, hvorefter den smeltes over et vandbad. 

3) Alle ingredienser kommes i en foodprocessor e.l. og blendes til en homogen masse. Det kan være nødvendigt at skrabe siderne og derefter blende igen. 

4) Kagemassen kommes herefter i en smurt springform beklædt med bagepapir. Jævn kagemassen med en dejskraber e.l. 

5) Bag kagen i ovnen i 25-28 minutter - den skal stadig blævre lidt i midten når den tages ud. Efter kagen er taget ud af ovnen skal den efterbage i springformen i 15 minutter. Tag herefter kagen uf af springformen og lad den føle af. 

 

Frosting: 

1) Imens kagen bager eller køler af laves frostingen. Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend det hele til en homogen masse. Skrab om nødvendigt siderne og blend igen. Hvis man ikke synes at frostingen er sød nok, kan man justere smagen. 

2) Når kagen er kølet helt af, smøres frostingen på brownien. 

  180°   25 min   55 min ialt

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2021, Opskriftsamleren.dk