Chiabudding med kokosmælk
Denne chiabudding er lavet på kokosmælk, som giver den en dejlig cremet konsistens.
Opskriften giver 4 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
1) Kom chiafrø, ahornsirup, vaniljeekstrakt og kokosmælk i en skål og rør det sammen.
2) Sæt buddingen i til side, og lad den hvile i 30 minutter.
3) Rør rundt i buddingen igen, så klumper chiafrøene ikke sammen.
4) Dæk buddingen til og stil den i køleskabet i minimum 6 timer, og gerne natten over.
(Hvis buddingen ikke er blevet tyk og cremet, kan man tilføje flere chiafrø, røre rundt, og stille den i køleskabet i en time mere.)
5) Buddingen er nu klar til at blive serveret.
Note:
- Buddingen kan holde sig i køleskabet i op til 5 dage (hvis den bliver opbevaret i en tætlukket beholder).