Chiabudding med kokosmælk

Denne chiabudding er lavet på kokosmælk, som giver den en dejlig cremet konsistens.

Indtastet af:
Kilde: www.minimalistbaker.com

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

Fremgangsmåde: 

1) Kom chiafrø, ahornsirup, vaniljeekstrakt og kokosmælk i en skål og rør det sammen. 

2) Sæt buddingen i til side, og lad den hvile i 30 minutter. 

3) Rør rundt i buddingen igen, så klumper chiafrøene ikke sammen. 

4) Dæk buddingen til og stil den i køleskabet i minimum 6 timer, og gerne natten over.

(Hvis buddingen ikke er blevet tyk og cremet, kan man tilføje flere chiafrø, røre rundt, og stille den i køleskabet i en time mere.) 

5) Buddingen er nu klar til at blive serveret. 

 

Note: 

- Buddingen kan holde sig i køleskabet i op til 5 dage (hvis den bliver opbevaret i en tætlukket beholder). 

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2020, Opskriftsamleren.dk