Coconut Chickpeas

Indtastet af:

Opskriften giver 2 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

0) Kog quinoaen efter anvisningen på pakken sammen med 1 tsk. gurkemeje. 

 

1) Sauter løget over medium-høj varme. 

2) Tilføj hvidløg, og sauter 2 minutter mere. 

3) Tilføj kikærter, tomatpure, kokosmælk, gærflager, gurkemeje, salt og peber. 

4) Efter et par minutter tilføjes spinat (man kan evt. hakke den fint). 

5) Servér over den kogte quinoa. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk