Cremet chokolade chiabudding

Denne budding ender med en lækker cremet konsistens, ligesom en mousse.

Indtastet af:
Kilde: www.ohmyveggies.com

Opskriften giver 2 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde: 

1) Kom alle ingredienserne i en skål og rør det sammen. 

2) Lad buddingen hvile i 30 minutter. 

3) Rør i buddingen igen så chiafrøene ikke klumper sammen. 

4) Dæk buddingen til og stil den i køleskabet natten over. 

5) Dagen efter. Kom buddingen i en blender, og blend det hele indtil buddingen er fuldstændig glat. 

 

Note: 

- Hvis man synes, at buddingen er blevet for tyk, kan man tilsætte lidt mælk, efter den er blevet blendet og derefter blende igen. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk