Kyllingepølsehorn

Gode, luftige, lækre og lige til madpakken

Indtastet af:

Opskriften giver 20 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft)

Rul pizzadejen ud - stræk den eventuelt lidt, det tager den ikke skade af :) 
halvér den på langs. Herefter skærer du 5 trekanter af hvert dejstykke (jeg bruger pølsen som målstok for, hvor brede trekanterne skal være. 

Bland ketchup sammen med tomatpuré, og giv hver trekant et lille lag. Læg herefter en kyllingepølse på og rul fra bredeste ende op mod spidsen. 

Pisk æggene sammen med lidt vand, og pensel pølsehornene. Fordel til sidst en smule pinjekerner ovenpå hvert pølsehorn

Sæt dem i ovnen i cirka 9-11 minutter - se efter den gyldne farve, og mærk efter om dejen er sprød/gennembagt

Opskriften tilhører kategorien:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk