Hulkage

Indtastet af:

Opskriften giver 1 po

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.

Dej: Pisk æg og sukker lyst og luftig. Pisk vandet i. bland mel og bagepulver, sigt det igennem en sigte ned i æggeblandingen, og vend det forsigtig i. Kom dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter rund) og bag kagen midt i ovnen i ca. 35 min. Prik huller i kagen med fx skaftet af en grydeske eller en blyant, mens kagen stadig er varm.

Kakaosauce: Kom alle ingredienserne i en gryde og lad blandingen smelte ved jævn varme – rør af og til. Held den varme sauce ned i hullerne, når kagen er let afkølet. Lad kagen køle af.

Tip: kagen smager godt, både kold og lun, server den med fx softice.

*Dobbelt portion hvis det er til en lille bradepande med låg.

  175°   35 min   45 min ialt

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk