Fyldt avocado med tun

Indtastet af:

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Pres tunen fri for væde, og kom den i en skål.

 

Hak rødløget fint, og kom halvdelen i skålen med tun. Kom den anden halvdel i en lille skål, og gem det til pynt/drys.

 

Skyl chilierne, og flæk dem på langs. Fjern kernerne og de lyse "hinder", og snit chilierne  fint. Kom det i skålen med tun.

 

Skyl tomaterne, og lad dem dryppe godt af. Dup det evt tørt med køkkenrulle. Hak/klip purløg fint, og bland halvdelen i tunfyldet. Kom den anden halvdel i en lille skål, og brug det som drys ved servering.

 

Krydr fyldet med salt og peber, og bland godt rundt.

 

Skær avocadoerne over på langs, og fjern stenene. Dryp limesaft over - det forhindrer avocadoerne i at blive brune. Pres evt. resten af limesaften over tunfyldet. 

 

Fyld avocadoerne med tunfyld, og kom en klat creme fraiche på toppen. Drys med rødløg og purløg.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk