Grøntsags Pølsehorn

Indtastet af:
Kilde: mummum.dk

Opskriften giver 10 St

Ingredienser:

1: Start ovnen på 180 grader varmluft. Riv eller hak gulerødder og broccoli meget fint. Vi bruger minnihakker.

2: Hæld det over i en skål og bland det med salt, æg og bagepulver.

3: Blend nu havergryn til mel og tilsæt det og sesamfrø i skålen. Lad din dej stå og trække i 15 min, så sesamfrø og havergryn kan suge noget væske. Hvis dejen stadig er meget vås, tilsæt da lidt ekstra havergryn.

4: Gør nu en bageplade beklædt med bagepapir klar. Put dejen rundt om pølserne og placer dem med et stykke mellemrum. Hvis du gør dine hænder våde, så er det lidt nemmere ar forme dem. Et godt tip: Læg en klump dej på bagepladen. Herefter placer pølsen oven på og der lægges et låg af dej ovenpå pølsen igen.

5: Drys evt. med lidt sesamfrø og/eller hørfrø på toppen.

6: Bag dem ca. 20-25 minutter, indtil de begynder at få lidt farve.

7: Lad dem afkøle på en rist, så bunden ikke bliver sprød. server evt. med ketchup.

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2021, Opskriftsamleren.dk