One pot kylling i karry

Indtastet af:
Kilde: madenimitliv.dk

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:

Skær kyllingenbrysterene i mundrette tern.

 

Opvarm olien i en gryde og brun kyllingen i den varme olie.

 

Tilsæt revet appelsinskal og saft, sukker, karry og ris og rør rundt.

 

Hæld herefter bouillon i gryden, læg låg på og bring gryden i kog. Lad gryden simre i 10-12 minutter, til vandet er kogt væk. Kogetiden afhænger lidt af den type ris, som bruges. De sidste  2-3 minutter af kogetiden tilsættes ærterne.

 

Tag gryden af varmen og lad risene trække i ca. 5 minutter, til de er færdigtilberedte og ærterne er gennemvarme.

 

Smag til med salt og peber og server evt. med et drys friskhakket persille og dampet grønt ved siden af, fx. broccoli.

Opskriften tilhører kategorien:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2022, Opskriftsamleren.dk