Wok med hakket oksekød, nudler, gulerødder og broccoli

Indtastet af:
Kilde: WebOpskrifter.dk

Opskriften giver 5 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem stå i ca. fem minutter. Hæld vandet fra, og sæt dem til side til senere.

 

Skyl forårsløg, og del dem i den hvide og grønne del. Snit den grønne del fint, og gem dem til senere. Skær den hvide del i tynde strimler. Skyl gulerødder og skær dem i tynde strimler. Skyl broccoli, og kasser stokken. Skær toppen i mindre buketter.

 

Opvarm halvdelen af olien i en wok ved høj varme. Svits forårsløg, gulerødder og broccoli i olien i et par minutter. Tag grøntsagerne op af wokken, og sæt dem til side.

 

Kom den anden halvdel af olien i wokken, og svits det hakkede oksekød heri. Pil hvidløg, hak dem fint, og kom dem i wokken, når kødet er brunet godt af. Tilsæt også halvdelen af sojasaucen, og lad det stege et par minutter.

 

Kom grøntsagerne tilbage i wokken sammen med nudlerne, og hæld den sidste halvdel af sojasaucen på. Steg det hele i ca fem minutter, og smag til med salt og peber.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk