Müslibarer med peanuts

Indtastet af:
Kilde: https://www.madling.dk/hjemmelavede-muslibarer/

Opskriften giver 8 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Hak mandlerne og peanuts groft. Smelt farin og honning i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt de hakkede nødder og de øvrige ingredienser. Bland det hele godt sammen i gryden imens der er tændt for varmen på komfuret. Efter et par minutter tages gryden af varmen og blandingen hældes ned i en silikoneform. 

Tryk bladningen helt flad og glat med en paletkniv. 

Kom formen i en forvarmet ovn på 175° (varmluft) i 12-15 minutter. Kig til bladningen undervejs så den ikke bliver for mørk.

Lad den afkøle i et par minutter og vend forsigtig formen ud på et skærebræt. Først når blandingen er helt kold, kan du med en skarp kniv skære 8 müslibarer ud.

Smelt chokoladen og lav mønster med en teske på müslibarerne.

Noter:

Jeg har brugt en 24. cm silikoneform til opskriften. Det er ikke nødvendigt at smøre en silikoneform med fedtstof. Indholdet kommer let ud af formen.

  175°   12 min   25 min ialt

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk