Grøn Makaroni og ost

Indtastet af:

Opskriften giver 6

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

1 Kom vand i en gryde og bring det i kog. Blancher spinat og persille i 1 minut. Tag spinat og persille op og køl det med det samme. Gem blancher vandet til at koge makaroni

Lad spinat og persille dryppe af, pres evt. resterende vand væk.

2 Kog makaronierne til de er næsten færdige, hæld vandet fra dem og stil dem til side

3 Kom spinat og persille i en foodprocessor og purer det sammen med fløden. stil det til side.

4 Smelt 3 spsk smør i en tykbundet gryde ved 2/3 varme. Kom hvidløg i og lad det svitse i 20-30 sek. Tilsæt mel og pisk det sammen. sænk varmen.

5 Tilsæt mælken lidt ad gangen mens du pisker godt så der ikke dannes klumper. Hæv varmen en lille smule så det begynder at simre, rør godt hele tiden.

6 Tilsæt sennep, pebber, herbs de provence og Worcestershire.

7 Rør osten i sovsen til den er helt smeltet.

8 Tilsæt den purerede spinat/persille. Smag til med salt.

9 Rør makaronierne i sovsen. Rør citronsaft i.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk