Grøn Makaroni og ost
Opskriften giver 6
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
1 Kom vand i en gryde og bring det i kog. Blancher spinat og persille i 1 minut. Tag spinat og persille op og køl det med det samme. Gem blancher vandet til at koge makaroni
Lad spinat og persille dryppe af, pres evt. resterende vand væk.
2 Kog makaronierne til de er næsten færdige, hæld vandet fra dem og stil dem til side
3 Kom spinat og persille i en foodprocessor og purer det sammen med fløden. stil det til side.
4 Smelt 3 spsk smør i en tykbundet gryde ved 2/3 varme. Kom hvidløg i og lad det svitse i 20-30 sek. Tilsæt mel og pisk det sammen. sænk varmen.
5 Tilsæt mælken lidt ad gangen mens du pisker godt så der ikke dannes klumper. Hæv varmen en lille smule så det begynder at simre, rør godt hele tiden.
6 Tilsæt sennep, pebber, herbs de provence og Worcestershire.
7 Rør osten i sovsen til den er helt smeltet.
8 Tilsæt den purerede spinat/persille. Smag til med salt.
9 Rør makaronierne i sovsen. Rør citronsaft i.