Svinekød i sur-sød sauce

Indtastet af:

Opskriften giver 6

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland hønsefond, ananas saft, soya sauce, vineddike, brun farin og majsstivelse; stil til side.

Opvarm 1 spsk olie i en stor sauterpande over medium varme. Drys svinekødet med salt og peber. Svits svinekødet til det er brunet. Tag det af panden og stil det til side, hold det varmt.

Kom de sidste 2 spsk olie i panden; Vend broccoli og peber i panden. Lad det svitse i 3-4 min, rør jævnligt i det, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde. Kom svinekødet, med kødsaft, tilbage i panden. Vend hvidløg og ingefær i; Lad det svitse i et halvt minut.

Hæld så høndefondblandingen i; bring det op til en simren. Lad det simre til kødet er mørt og til saucen begynder at tykne. Vend så ananas stykkerne i sammen med forårsløg eller porre, lad det simre videre i 2 min. Server med kogte ris.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk