Burgerboller

Dejen er også god til pizzaboller og almindelige boller

Indtastet af:

Opskriften giver 25 boller

Ingredienser:

Lav en havregrød af 1 dl havregryn og 2 dl af vandet. Køl den ned til 45 grader ca.

Lun de sidste 3 dl vand til 45 grader og tilsæt melet blandet med tørgær. Hold en del af melet tilbage.

Rør sammen på røremaskine til dejen slipper skålen og samler sig til en kugle.

Hæver til dobbelt størrelse. Formes til boller i ønskede størrelser.

Efterhæver 15-30 min. 
Pensles med æg og bages ved 200 grader i 15-20 min.

Køl af på en rist.

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk