Den du ved nok

Chokoladekage med kokosglasur

Indtastet af:
Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes luftigt. Tørdelene blandes i skiftevis med mælken. Smeltet let afkølet smør tilsættes.

Bages ved 175 grader i 35-40 min. på næstnederste rille.

Glasur: Smelt det hele sammen ved svag varme. Hæld glasuren på den afkølede kage, der forinden prikkes godt igennem.

  175°   35 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk