Fennikel risotto i fad med kylling

Indtastet af:
Kilde: Inspiration fra martinys.dk

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader. Rens og snit fennikel og vend det i hvidløgsolie. Drys med timian, salt og peber. Sæt det midt i ovnen i 15 min.

Klargør imens resten af ingredienserne og parter kyllingen.

Rør ris, bouillon og hvidvin i fennikelfadet. Læg kyllingestykker henover. Pensl kyllingen med olivenolie og drys omhyggeligt med salt og peber på skindet. Maldonsalt eller lign. er bedst. Sæt tilbage i ovnen 30-45 min. Giv evt. grill ( eller grill og varmluft de sidste 10-15 min)

Ved servering drysses risottoen med parmesan. 

I næringsberegningen er kylling og parmesan ikke medtaget, så det kan vejes for sig ved serveringen.

Info Low FODMAP begræns mængden af fennikel til ca. 50 g. pr. person.

  200°   45 min   75 min ialt

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk