Gullash low FODMAP

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

Skræl gulerødder og skær dem i skiver.

Svits kødet, samt oksebouillonterning i hvidløgsolie og smør.

Svits champignoner med.

Svits gulerødder og tomatpuré.

Tilsæt hakkede tomater, kogende vand, laurbærblade, paprika, salt og peber.

Lad simre ved lav varme i 2-3 timer.

Tag laurbærblade op og tilføj fløde. Smag til.

Server med kartoffelmos eller ris.

 

Low FODMAP info: Oksebouillon uden fodmap føres b.la. i Rema 1000, tjek altid ingredienser.

Skyl champignon fra glas, fodmap trænger ud i lagen, hvilket er årsagen til at de er low FODMAP.

 

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2022, Opskriftsamleren.dk