Rabarber parfait is

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:

Lav komposten og køl den ned.

Pisk hviderne stive.

Pisk rørsukker og blommer lyse og skummende.

Pisk fløden og vend æggeblommerne i. 
Vend hviderne i og rør forsigtigt den kolde kompot i..

Hæld i en fryseegnet bøtte og sæt i fryseren.

Parfaitis får luftigheden af alt det der piskes, og skal ikke røres under indfrysningen.

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2021, Opskriftsamleren.dk