Honeycomb

Indtastet af:

Honeycomb også kaldet hokey pokey.

Forbered et ildfast fad, ved at fore det med bagepapir.

Bland sukker, sirup og vand i en tykbundet, høj gryde og sæt det over middelvarme. Det må røres sammen i starten, derefter må man ikke røre i det.

Når massen er 150 grader og gylden/ravfarvet tages den af varmen. 

Natron røres i og det bobler nu meget op. Rør godt så natron fordeles.

Hæld massen op i det ildfaste fad og lad det afkøle i en time.

Hug honeycomb i mindre stykker.

Opbevar i tætsluttende dåse eller krukke.

 

Opskriften tilhører kategorien:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2021, Opskriftsamleren.dk