Pastasalat med kylling
Opskriften giver 3 por
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld de frosne edamamebønner i det kogende vand med pasta, så snart pastaen er perfekt kogt og hæld straks derefter pasta og edamame i en sigte, så vandet drypper af.
Steg bacon på en pande i lidt olie til det er sprødt og sæt derefter tilside på et stykke køkkenrulle. Kom kyllingefilet på den samme pande og brun på alle sider ved mellemhøj varme. Drys derefter med salt og peber og steg kyllingen på panden i 6-8 minutter på hver side til den er gennemstegt.
Skær kylling og bacon i tern og vend det godt sammen med pasta og edamamebønner.
Dressing
Rør dressingen sammen i en skål og smag det godt til, med evt. mere salt, sukker, karry eller andet – alt efter smag og behag.
Cremet pastasalat med kylling, grøntsager, bacon og karrydressing
Vend pastasalaten godt sammen med alle grøntsagerne og dressing