Tærte med kylling og grønt

Tærtedej Bland hvedemel og fuldkornsmel med salt og smuldr smør i melblandingen. Det kan også køres på en foodprocessor. Saml dejen med vand, lad den gerne hvile på køl i 30 minutter og tryk derefter dejen ud i en smurt tærteform på 24 cm i diameter. Prik hul i dejen med en gaffel og forbag den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 10 minutter, hvorefter den er klar til at blive fyldt og bagt færdigt. Tærte med kylling og grønt Hvis kyllingen ikke er tilberedt på forhånd – der kan fx sagtens bruges en rest kylling – så kog den i 17 minutter i grøntsagsboullion og skær derefter kyllingen i små tern. Pisk æg, mælk, hytteost, salt og friskkværnet peber sammen med et piskeris og vend kylling, broccoli og chorizotern i blandingen. Fordel fyldet i den forbagte tærtebund, drys med friskrevet cheddar og bag tærten i ca. 35 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, til æggemassen er stivnet.

Indtastet af:

Opskriften giver 4 port

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Tærtedej
Bland hvedemel og fuldkornsmel med salt og smuldr smør i melblandingen. Det kan også køres på en foodprocessor. Saml dejen med vand, lad den gerne hvile på køl i 30 minutter og tryk derefter dejen ud i en smurt tærteform på 24 cm i diameter. Prik hul i dejen med en gaffel og forbag den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 10 minutter, hvorefter den er klar til at blive fyldt og bagt færdigt.

Tærte med kylling og grønt
Hvis kyllingen ikke er tilberedt på forhånd – der kan fx sagtens bruges en rest kylling – så kog den i 17 minutter i grøntsagsboullion og skær derefter kyllingen i små tern.

Pisk æg, mælk, hytteost, salt og friskkværnet peber sammen med et piskeris og vend kylling, broccoli og chorizotern i blandingen.

Fordel fyldet i den forbagte tærtebund, drys med friskrevet cheddar og bag tærten i ca. 35 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft,  til æggemassen er stivnet.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk