Bananabread - af den sunde slags

Dejligt svampet bananabread. Egner sig perfekt på et brunchbord eller som "10-mad" i skolen. Det giver også lidt til den søde tand - på den gode måde.

Indtastet af:

Opskriften giver 1 brød

Ingredienser:

Indstil ovnen til 175 grader.

 

Pisk æg, olie og kærnemælk (eller andet surmælksprodukt) sammen i en skål. Mos bananerne og bland dem i.

 

Bland de resterende ingredienser i en anden skål (sigt natron, bagepulver og vanilliesukker for at undgå klumper) og bland det i bananblandingen. 

 

Fyld dejen i en lille smurt franskbrødsform og sæt den i ovnen i 25-30 min.

 

Skal det være ekstra lækkert kan man tilsætte hakket chokolade eller valnødder. 

  175°   25-30 min

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk