Bananbrød

Minder meget om krydderkage eller ølkage i konsistens, lækker og ikke så fed.

Indtastet af:

Opskriften giver 10 skiver

Ingredienser:

Pisk æg, farin og olie sammen. Mos bananerne med en gaffel og pisk dem i.

Tilsæt salt, vanillesukker, natron og bagepulver og pisk igen. Tilsæt mælken og de 2 slags mel og pisk igen.

 

Smør en rugbrødsform (1,5 liter) og hæld dejen i.

 

Bages midt i ovnen i 1 time ved 175 grader, dækkes evt med stanniol det sidste kvarter.

 

Info Low FODMAP: Fuldkornsspeltmel ændrede i 2015 status til ikke tilladt pga. Oligo. Under elimination anbefales at bruge økologisk sigtet spelt eller glutenfri kornsorter. Under genintroduktion kan opskriften bruges til at teste oligo -fruktaner.

  175°   60 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen