Blåmuslinge suppe

Tag en tur til vandet og pluk dine egne blåmuslinger (eller kør forbi din fiskemand).

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Gå til stranden (eller fiskehandleren) og pluk 1,5-2 kg blåmuslinger.

Rens dem i havvand. Og rens dem med en grydesvamp udenpå.

Læg smør og løg i en gryde, det skal ikke brune. Tilsæt rosevin. Kog kraftigt op. Læg blåmuslingerne i. Låget på. Damp i 5 min. Rør rundt et par gange på de 5 min og læg låg på igen.

Tag blåmuslinger op - si suppen fra gennem en pastasigte.

Suppen tilsættes fløde, spinat, bouillion og krydderurter. Smages til med salt og peber. Blendes med stavblender til den er fin.

Blåmuslingerne indgår ikke ernæringsmæssigt i denne opskrift. 10 blåmuslinger vejer ca. 25g.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk