Blodappelsinsorbet

Sorbet bliver lækker og cremet, når den fryses i ismaskine. Den er allerbedst, når den serveres direkte fra ismaskinen. Ellers skal den tempereres i køleskabet.

Indtastet af:

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:

Vand og sukker koges op i en kasserolle og køles derefter ned.

Pres saften af blodappelsinerne og bland med sukkerlage, vanillepulver, salt og past. æggehvider.

Frys det i 2 omgange på en ismaskine, da det udvider sig til mere end det dobbelte.

Hvis du ikke har ismaskine, skal du udelade æggehviderne og fryse massen i en flad beholder, som røres rundt, hver halve time. Når blandingen er som grødis, piskes hviderne stive og røres ind i ismassen.

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk