Bløde chokoladescones/muffins

En fusion mellem scones og muffins, med svampet og lækker krumme, men de her er meget sundere. Fyldt med gode fibre og kun sødet med chokoladen.

Indtastet af:

Opskriften giver 12 stk

Ingredienser:

Rør de tørre ingredienser sammen inkl. hakket chokolade. 

Smelt smørret og fordel det med en gaffel i det tørre.

Hæld yoghurt naturel og minimælk i, og rør det hele godt sammen.

Fordel dejen i 12 muffinforme.

Bag midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min.

  220°   15 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen