Bløde chokoladescones/muffins

En fusion mellem scones og muffins, med svampet og lækker krumme, men de her er meget sundere. Fyldt med gode fibre og kun sødet med chokoladen.

Indtastet af:

Opskriften giver 12 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Rør de tørre ingredienser sammen inkl. hakket chokolade. 

Smelt smørret og fordel det med en gaffel i det tørre.

Hæld yoghurt naturel og minimælk i, og rør det hele godt sammen.

Fordel dejen i 12 muffinforme.

Bag midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min.

  220°   15 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk