Blommesorbet

Super let, hvis man har blommesaft

Indtastet af:

Opskriften giver 5 portioner

Ingredienser:
Ufortyndet blommesaft, et halvt bæger æggehvide (upisket) og 1 nip salt hældes i ismaskine og kører til det er en luftig sorbet. Den udvider sig meget - giver ca. 1,2 liter lækker is, som smager bedst direkte fra ismaskinen. Hvis den skal i fryseren, er det bedst at temperere den en halv time i køleskab inden servering.

Opskriften tilhører kategorierne:

Desserter Desserter/ Med is
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk