Bønnebrownie
Svampet brownie med et højt indehold af protein (uden proteinpulver) uden sukker og mel.
Opskriften giver 20 Stykker
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Blend bønner, sirup og æg sammen til en ensartet dej.
Smelt kokosolien i mikroovnen i et par minutter, og rør den ud i dejen.
Rør vaniljekorn, bagepulver, kakao og appelsinskal sammen i en skål for sig, og rør det ud i resten af dejen.
Hak valnødderne groft og vend dem i dejen, så de er jævnt fordelt.
Hæld dejen over i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Den bradepande jeg brugte var 21 cm x 25 cm.
Bag kagen i ca. 30 min. i en forvarmet ovn ved 175 °C (varmluft). Tjek om kagen er færdig ved at stikke i den med en kødnål el.lign. Hvid der sidder dej på den, skal den have lidt længere i ovnen.
Lad kagen køle helt af inden servering. Den er faktisk bedst efter en nat på køl.