Chokolade-kokos trekanter

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:

Der laves en mørdej, som hviler køligt 1 time.

Chokoladen smeltes sammen med smørret.

Æggene piskes luftige med sukkeret.

Chokolademassen og kokosmel vendes i.

Hindbærmarmeladen fordeles på mørdejen, inden chokolademassen kommes ovenpå.

Bages ved 200 grader i ca 20 min.

 

Obs. for low fodmap, kokos er begrænset til 18 g. Man kan spise 2 stykker kage uden at grænsen overskrides.

  200°   20 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Kager Low FODMAP Low FODMAP/ Bagværk
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk