Chokolademuffins

Meget lækre og svampede - man kan slet ikke smage de er lavet med bønner i stedet for mel.

Indtastet af:

Opskriften giver 22 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Kidneybønnerne hældes i en sigte og skylles godt med vand, til de ikke skummer, afdryppes.


Chokoladen smeltes over vandbad.


Blend imens bønnerne i en foodprocessor (eller evt. med stavblender). Blend videre med espressokaffen (kan udelades, men den fremhæver chokoladesmagen - de kommer ikke til at smage af kaffe).


Blend blødt smør og sukker i og kør til det er jævnt.


Hæld den smeltede chokolade i og blend igen til det er jævnt.


Kakao, salt, bagepulver og natron blandes sammen og kommes i - blendes igen.


Kom æggene i et af gangen og blend mellem hver.


Fyldes i muffinsforme og bages ca. 25 min. ved 185 grader.


Tjekkes om de er gennembagte med et grillspyd af træ e.lign.

  185°   25 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk